• Leveranstid 2-4 dagar
  • Behöver ni elektroder till nästa dag? Ring: 0454-840 10
  • Handla mot faktura

Vi hjälper ditt företag att följa Svensk Standard för Hjärtsäker Zon. Kontakta oss så berättar vi mer.

Sms-livräddare är systemet som sätter frivilliga personer och hjärtstartare i ett sammanhang. Vi uppmanar dig som har kunskap i hjärtlungräddning att ladda ner appen Sms-livräddare och registrera dig. Då kan du göra skillnad för en medmänniska. 

Vi uppmanar dig att registrera din hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartaregister. Då är den synlig för larmcentral och kan komma till användning genom en Sms-livräddning. 


Vår erfarenhet är din trygghet!

Vårt mål är att skapa hjärtsäkra miljöer på alla de platser där vi dagligen vistas, både på arbetet och på fritiden. Techmedicos kunskap bottnar i flera decenniers samlad erfarenhet av ambulans och akut omhändertagande. Vår personal har gedigen utbildning i form av legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård,  anestesi, hjärtsjukvård samt styrka och insatsledare. 

Vi erbjuder också en serie olika modeller av hjärtstartare, för både professionellt bruk inom akutvården och för placering på allmänna platser. Philips Heartstart är marknadsledande i Sverige, lätta att lära, snabba att ta i bruk och lättanvända tack vare en naturlig röstinstruktion som leder användaren genom alla steg.

Kombinationen av vår erfarenhet och utbildning ger trygghet och garanterar väl genomtänkta och realistiska övningar, anpassade efter kundens behov.