Följ oss på
Har ni frågor?
Ring 0454-840 10
Mån-Fre kl 08.00 - kl 16.00

Våra referenser

Guldfågeln Arena är Hjärtsäkrad zon

Torsdagen den 4 juli delade Jessica Holmström från Techmedico ut det certifikat som visar att Guldfågeln Arena klassas som hjärtsäker zon. En hjärtsäker zon skapar trygghet och betyder att:
-• det finns kunskap för att hantera ett hjärtstopp och larma 112
-• det finns HLR-kompetens så att hjälp omgående kan sättas in
-• all personal vet var hjärtstartarna finns och kan hantera dem
-• behandling med hjärtstartare kan ske inom 180 sekunder
-• hjärtstartarna är registrerade i nationella hjärtstartarregistret

Guldfågeln Arena i Kalmar blev därmed den första arenan i landet som blev certifierad som hjärtsäker zon.
Techmedico har utbildat ca 200 arena-funktionärer som bland annat tjänstgjort under EM i damfotboll.

Kreativum är nu en Hjärtsäkrad zon!

Genom att Kreativums personal nu har fått en professionell utbildning av Jessica Holmström och Techmedico så innebär det att besökare på Kreativum kan känna en mycket större trygghet om olyckan är framme.
Strömma Fastigheter och Kreativum har genom ett gott samarbete få till denna viktiga räddningsutrustning i området här på Strömma.
För Kreativums personal så känns det också mycket bättre med att dels ha kunskapen och dels ha Hjärtstartaren inom anläggningen.
Kreativum har ca 45 000 årsbesökare i alla åldrar och det medförde att utbildningen var inte bara riktad mot äldre personer utan även den yngre generationen – en mycket stor del av våra besökare.
På vår entrédörr så sitter nu mer en dekal med ett rött hjärta och orden Hjärtsäker zon och det är vi stolta över att ha.

Mats Olsson, Anläggningsansvarig
Kreativum i Blekinge AB

NetPort

Sedan en tid tillbaka finns det en Laerdal defibrillator (hjärtstartare) i Deltat på NetPort Science Park. Personalen på NetPort har genomgått en D-HLR-utbildning och uppdaterat sina kunskaper inom hjärtlungräddning och hur man agerar vid luftvägsstopp.
Techmedico var anordnare för denna förträffliga utbildning där även scenarioträning ingick.

Emma Callerstig
NetPort

Stans & Press

Stans & Press har visionen att vara en ledande komponenttillverkare inom sin nisch bland underleverantörerna till tunga fordon. Kvalitet och service med kundbehoven som drivkraft kräver ett väl fungerande industriellt tillverkningssystem. Trygghet för medarbetarna är en viktig del i detta. Vi jobbar aktivt med säkerhet i arbetet och det kändes därför självklart att vi även skulle ha hjärtstartare. Utbildningen vi fick upplevdes som väldigt professionell och uppskattades av deltagarna.

Per-Olof Clarin
VD, Stans & Press i Olofström AB

Castellet Bruk

Tillsammans med våra hyresgäster har vi gemensamt köpt in en hjärtstartare. Vi har även genomgått en utbildning som vi tycker var mycket professionellt utförd. Det känns tryggt att numera ha en hjärtstartare och hjärtlungräddningsutbildade medarbetare i fastigheten.

Fredrik Lundström
Industrihotellet Castellet Bruk AB.